Blogg

Who's hot, who's not: You rule!

Veckans lista är här igen och på den hittar vi precis som vanligt fem heta och en iskall.

”HOT”

5. Sandareds IF
Fem av sex segrar av Salos gäng och dessutom två sjuttonåringar från start match efter match.

  4. Dalstorps IF
  Får Isak Diego Maradona Johansson utvisad i 74:e men har ändå kraft kvar för att trycka in ett 3-2 mål som säkrade segern mot Räppe.

  3. Power of lokalfotboll
  Det är matchminut fem i mötet mellan Sandhult och Äspered. Bortalagets högerytter löper sig fri från sig och trycker in 1-0 för ÄIF.

  Den officielle speakern förkunnar att det är nr 14 Robin Lygnelid som gjorde målet. Detta får Sandhults vänsterback som precis blivit bortgjord att haja till:

  – Är du Lygnelid? Fan, jag jobbar ihop med din farsa.”

  I en vecka med mycket negativitet var detta precis vad man behövde höra. <3

  2. Bergdalens IK:s damer
  Jitex har ägt mellerstaettan i tusen år men ett tronskifte är på gång. Bergdalen leder efter sex omgångar och följs närmast av fantastiska Örby.

  1. Twitter
  Ni är väldigt många därute som sköter era klubbars twitterkonto och som med ett fantastiskt befriande humor och klockrena analyser (ibland) bidrar till ökat intresse både för era klubbar men även för lokalfotbollen i helhet. Keep it up!

  ”NOT”

  1. Sena övergångar
  Spelare A blir tjurig pga bristande tid och vill byta klubb. Vad gäller för regler då? Ska det vara okej att bara släppa hen? Vad har vi frimånaden till då i så fall?

  Det kanske är dags för samtliga Sjuhäradsföreningar att sätta sig ner och tillsammans jobba fram en policy kring övergångsfrågor som ska vara en gentlemen’s agreement som man får förhålla sig till. Vem styr upp en träff?

  Ps. Vill bara klargöra att man har själv gjort det här övertrampet vid vissa övergångar så jag är inte mindre skyldig en någon annan.