Blogg

Who's hot, who's not: Supernollor regerar

Veckans lista är här igen och på den hittar vi precis som vanligt fem heta och en iskall.

”HOT”

5. Brämhults IK
Herrarna gick från 2-22 mot BAIK till 2-3 mot Byttorp på en dryg vecka. Vad som krävdes för att täppa till det? Ett spelarmöte och en förstärkning från USA. Simon Jensen är hemma över sommaren och han kommer ge laget välbehövlig stabilitet på mitten. Jag tror inte de släpper in tvåsiffrigt mot något lag igen.

  4. Tobias Johansson, Fritsla IF
  Tillhörde Skene i höstas men där hade han en lika viktig roll som ett trafikljus har i GTA. Betydligt hetare i Fritsla där han har stått för tolv fullträffar på de inledande tre matcherna.

  3. Skene IF
  Och på tal om Skene.. Laget ligger trea i trean och i helgen tog man en ny trea när man slog laget som låg trea då, Råå IF. Starkt!

  2. Norrby IF
  Hellre förlora en match med 1-7 än sju matcher med 0-1. Snart är det en månad sen någon gjort mål på Norrby och Mergim Krasniqi.

  1. Ulricehamns IFK
  Nästan 400 betalande såg derbyt mellan UIFK och Gällstad som hemmalaget vann. Både herrar och damer är obesegrade efter de fem inledande omgångarna. Det blåser inte bara kalla vindar på Lassalyckan.

  ”NOT”

  1. Publiksiffror
  Elfsborg inte ens 7000, Norrby inte ens 400, Skene 100, Äspered 14. Helt ärligt, vad gör folk istället för att kolla på lokala lagen? Skärpning!