Blogg

Truppen till Norrbymatchen: Yttermittfältare

Yttermittfältare då. Fyra snabba, duktiga på att utmana och bra skolade lirare  som ska sätta myror i huvudet på Norrbys backlinje är klara.

Först ut är Younes Raisi. Det 23-åriga yrvädret som var en starkt bidragande orsak till Brämhults uppflyttning ifjol med sina sexton fullträffar. Irrationell spelare som blivit allt mognare i sitt spel. Otroligt bra på att utmana sin försvarare. Hade han varit brasse hade han förmodligen hetat ”Driblinho”. 🙂
———————————
Isac Spanedal gick från Brämhult i femman till Vårgårda i tvåan inför förra säsongen och gjorde det med bravur. En olycklig axelskada hämmade honom inledningsvis men visade under året stor potential. Snabb, bra med båda fötterna, kan spela på både vänster- och högerkanten.

Nittonåringen tränar redan med Norrby (januari ut) men kommer fortsätta i Vårgårda minst en säsong till.
———————————
Jonas Ganning från Hestrafors IF är ytterligare en explosiv spelare som är duktig på att ta sig förbi sin försvarare.  Löpstark spelare med en väldigt fin passningsfot. 21-åringen delade på segern i den interna skytteligan i år med sex gjorda mål.

Har erfarenhet från möten med Norrby då han 2016 spelade i Utsiktens BK som låg i samma serie som Norrby (division 1).
———————————
Sist men absolut inte minst kommer åldersmannen i sammanhanget, den snart 25-årige Ricky Lundberg. Enorm talang som spåddes lysande framtid men som fastnade någonstans längs vägen vilket gjorde att en serieseger med Borås AIK i fyran är hans största seniormerit så här långt. Tillhör Kronäng där han varit väldigt framträdande under året.
——————————-