Blogg

Truppen till Norrbymatchen: Offensiva mittfältare

Två ”tior” som ska göra livet surt för Norrby är inga direkt okända lirare. Den ene tillhörde truppen så sent som förra våren medan den andre har varit landslagsman och utlandsproffs. Och nej, det är inte Ola Toivonen jag pratar om.

Vår första ”tia” blir Irfan Delimedjac. En äkta lirare som blivit futsalspecialist och då som försvarare vilket inte direkt varit hans paradgren tidigare. Futsalligans hårdaste skott, skjuter dessutom lika bra med både vänstern och högern.

Han debuterade i Norrbys A-lag redan för åtta år sedan som 17-åring och gjorde succé men valde en något krokigare väg vilket gör att han idag tillhör Borås AIK. Är säkert sugen på att skjuta hål i nätet bakom barndomskompisen och Norrbymålvakten Mergim Krasniqi.
————————————
Division IV mjukaste fötter sitter på Arjan Mostafa. Det blev bara en landskamper för Irak och bara ett år utomlands för den store talangen som lirar i Kinna IF. Personligen anser jag att han är alldeles för bra för nivån han spelar på men studier och annat har fått gå före en helhjärtad satsning.

Ett Kinna utan skadade Strinäs, Persengård och Ekwall samt en futsalsatsande Smajlovic hade ingenting att hämta i kvalet till trean ifjol men Arjan visade klass och att han håller för spel högre upp.

Trots lockbud från lag från högre serier valde han att satsa på att ta upp de rödblåa till trean i år.
—————————————-
Inom kort kommer det en presentation av ledarstaben. Håll utkik!