Blogg

Truppen till Norrbymatchen: Målvakter

Fotboll033-laget som ska möta Superettanlaget Norrby IF om tio dagar börjar sakteligen forma sig. Först ut är det de som finns längst bak dvs målvakter.

Innan vi drar igång det vill jag tacka för alla tips som har strömmat in, detta har gjort att vi har över 90 namn att ta ställning till men det har varit relativt få målvakter som har blivit nominerade.
———————————————-
Jesper Hallqvist är 26 år gammal och står i division II-laget Dalstorps IF. Han provtränade med Norrby 2013, var med i Talanglaget samma år och i år blev han nominerad till hela Sveriges bästa division II-målvakt. I dagsläget är han aktuell för GAIS, det ryktas om någon provträning med ”Makrillarna” men det är än så länge obekräftat.

En lång och lugn målvakt med bra räckvidd som höll nollan sex gånger ifjol.

Jesper Hallqvist (till höger). Foto: Bt.se

Bakom eller ja, jämte Jesper tar vi ut en ung målvaktstalang. Ulricehamns IFK:s Dennis Hansson fyller 18 år i år men han har redan debuterat i division III-sammanhang.

Det här är också en stor målvakt (195 cm) som tar för sig både fysiskt och verbalt. Oerhört smart målvakt trots sin unga ålder som har sina styrkor i luftspelet. I sin blott andra seniormatch stängde Dennis igen kassen när UIFK vann borta mot Tidaholm med 1-0 och därmed snuvade dem på en kvalplats till division II.

Dennis Hansson (i röd tröja) Foto: UIFK.se

Utöver dessa två så är det ytterligare sex spelare som är klara i dagsläget. Vi kommer presentera dem två-fyra spelare åt gången så det vore uppskattat om de som är/blir uttagna diskreta med detta. 😉