Blogg

Truppen till Norrbymatchen: Forwards

Vi tar ut endast två forwards till truppen då vi kommer spela med endast en utpräglad nummer nio. Här fanns det massor med duktiga spelare att välja på och valet föll på två personliga favoriter.

Vi börjar med den yngre.

Anton Oscar, 19 år från Kronängs IF. Detta är en riktig ”Vedad Aganovic light” – typ av spelare dvs en stor och stark anfallare med bra fötter. Dessutom har han bra speed och gillar att gå i djupled.

Anton har också ett väldigt bra spelsinne vilket gör att han är användbar på flera positioner. Han har spelat som mittback en del under fjolåret vilket bara bekräftar bilden av en allround spelare.
————————————-
Den andre forwarden i Fotboll033-gänget blir Isak Johansson från Dalstorps IF. Hur ska man beskriva Isak?

Han är bra på allt. That’s it.

Jag pratade med Dalstorpstränaren Morgan Örn om vilka spelare vi vill ha med och då sade jag ”Jag tror jag är lite kär i Isak.” ”Det är jag med”, sa Mojje. Och visst fan är det så, han är ruskigt lätt att tycka om.

Liten, kompakt, låg tyngdpunkt, bra speed, fina fötter, vinnarskalle de luxe på gränsen till ett svin. ”Elak forward som alltid ger hundra”, är en av Bt:s skribenters beskrivning som beskriver Isak rätt bra.
————————————
Under dagen presenterar vi våra två ”tior” och även ledarstaben. Håll utkik!