Blogg

Tränarsilly: Ny tränare i Toarpsalliansen, Nico tar över BAIK?

Robert Cleverup tar över Toarpsalliansens damlag efter Henrik Pettersson och Jimmi Karlsson. Dessa två herrar lämnar efter tre år och en säsong som slutade med nedflyttning till division IV.

Och in kliver nämnde Robert som kommer närmast från uppdraget som assisterande tränare för Kindaholm/Svenljungas damlag. Han är annars en välkänd profil i Toarp som både spelat i Dalsjöfors, Gånghester och Målsryd samt haft ett tränaruppdrag med föreningens F04-lag.
—————————
Även Sparsörs AIK:s tränarpussel börjar komma på plats. När Johan Ludwall valde att lämna SAIK för tränaruppdrag hos antagonisten Fristad gav man sig ut på en tränarjakt som heter duga och i veckan presenterades den nya tränarkonstellationen.

Ny huvudtränare blir Mattias Sabel och han kommer assisteras av Peder Elf som därmed fortsätter i samma roll som han haft de senaste två åren. Vid sin sida får de också David Kinander och Hampus Carlqvist som ska agera hjälptränare.
———————
BAIK Futsal har stått utan huvudtränare ett tag nu sedan Vedad Aganovic bestämde sig för att hoppa av. Många namn har figurerat kring den vakanta tjänsten men ett namn verkar nu vara hetare än andra.

    Det är BAIK-legenden Nico Nicolaidis som seglat upp som storfavorit för att ta över/ingå i ledarstaben med Marius Bezykornovas och Rikard Jokinen.
    ———————–
    I dagarna blev också klart att tränarstaben i Äspered förblir densamma 2020. Detta innebär att undertecknad kommer assisteras av Fredrik Lövhage medan Jan Hjalmarsson kommer fortsätta ta hand om våra målvakter.

    Magnus Persson kommer fortsätta alternera som lagledare/högerback medan den enda nyheten för 2020 är att Oscar Bjuvemyr kliver in i ledarstaben som Headscout.
    ————————