SIlly: Smajlovic klar för Vårgårda, Mahmuti till Kinna

Det är fortsatt körigt på sillyfronten, många lag försöker fynda i den elfte timmen. Ett lag som definitivt gjort ett kap är division II-laget Vårgårda IK som värvar futsallandslagsmannen Fehim Smajlovic.

Yttermittfältaren har provtränat med klubben ett par veckor samt gjort två bra matcher som mittback(!) och det var tillräckligt för att spela sig till ett kontrakt.

– Det är bra lag och verkar vara en väldigt fin förening så jag är glad att det blev klart. Sen känner jag flera spelare sen innan och det kommer inte att vara några problem att komma in i gruppen, säger Fehim.

  Omställningen från yttermitt till mittback har gått över förväntan.

  – Det kanske är en lite ovan position men de två träningsmatcherna jag varit med på har gått väldigt bra så det känns som en väldigt rolig utmaning, säger den förra Kinnaspelaren.
  ——————————————-
  Och Kinna kontrar med att värva från BAIK. Lilli Mahmuti, den snabbe yttern är klar för Marklaget.

  – Jag och Ekvall känner Lilli från vår gemensamma tid i Norrby för några år sen. En irrationell spelare som är duktig på att ställa frågor till motståndarnas backar och är egentligen en profil som vi saknat i truppen, säger Kinnas tränare Mathias Strinäs.
  —————————————-
  Kronäng utökar sin trupp ytterligare med två nya namn. Mahmod Amiry och Tobias Engström ansluter från Brämhult respektive Byttorp.

  – Två bolltrygga och tempostarka spelare som passar bra in på den typ av fotboll som vi vill spela, säger Kronängs Vedad Aganovic och tillägger:

  – Mahmod känner jag sedan innan, jag gav honom chansen i A-laget trots att han var knappt fyllda 15 och väldigt fysiskt underlägsen de andra. Han har enormt mycket boll i sig. Tobias har varit Byttorps bäste spelare de två matcherna vi möttes för två år sedan.
  ————————————–