Blogg

Robin Karlsson klar för Äspereds IF

Äspereds IF kan stoltsera med ytterligare ett nyförvärv nämligen yttermittfältaren/forwarden Robin Karlsson. 22-årige Robin började sin karriär i Sjömarkens IF och spelade ifjol i division 3 med Hestrafors IF. Trots att laget åkte ur är han nöjd med säsongen:

-Jag ville testa på att spela högre upp och se hur det kunde utveckla en själv, trots att vi åkte ur är jag själv nöjd med min säsong, jag har utvecklats som spelare och lärt känna ett gäng härliga lagkamrater, säger Robin.

Men nu har han alltså valt att spela i division fem med Äspereds IF.

    -Jag har tidigare klasskamrater och ett flertal andra vänner som spelar där och efter att nu inlett försäsongen och lärt känna grabbarna i laget är jag väldigt positiv till att det här kommer bli ett väldigt intressant och roligt fotbollsår både för mig personligen och för hela laget, avslutar Robin.

    Andreas Nyberg tränare för Äspered säger så här om nyförvärvet:
    -Robin är en vindsnabb gubbe kanske snabbast i Borås? han kommer att bli nyttig för oss och bidra med mycket fart och fläkt och förhoppningsvis även en del poäng.