Oluware om Knallens utdrag ur serien: Vi var inte tillräckligt många

IF Knallen hade en monstertrupp inför förra året, massor med spelare skrevs över till Rydaklubben och det såg ljust ut. Dessvärre var det alldeles för få som förstod att man ska träna om  man ska vara med och spela matcher. Martin Oluware har spelat i IF Knallen i två säsonger och nu är han en av många som drabbas när seniorverksamheten läggs ner.

– Det är skittråkigt men också förståligt. Det var endas sju spelare som ville gå in för det helhjärtat, säger försvararen. – Styrelsen hade väl inget val.

Om Knallen kommer gå samma väg som klassiska Wästerhovs IK återstår att se.

    – Seniorverksamheten läggs på is i ett år så får vi se hur det ser ut nästa år och min förhoppning är att man är tillbaka till säsong 2018, säger Martin.

    Han är också osäker kring sin egen framtid.

    – Jag har inte riktigt bestämt mig. Den här veckan kommer jag träna med Bergdalen och nästa vecka ska jag testa mina vingar en division högre upp i Brämhults IK. Vi får se vad det blir, säger Martin hemlighetsfullt.