Blogg

Notiser: Brämhult värvar vidare, RSK:s tränare till Qviding

Brämhults damlag värvar på. Isabelle Wiland fick fjolåret förstört av en korsbandsskada men är nu tillbaka och väljer att ge det unga laget en chans.

– Isabelle blir med sina 23 år äldst i truppen och kommer bidra med sin rutin från tidigare div 2-spel med F/B/S, säger en lyrisk Fabian Andersson.

Utöver henne är det ytterligare fyra spelare klara för nykomlingen. Emelie Nyman är en lovande vänsterback som kommer närmast från Sjömarken. Även yttermittfältaren Amanda Nyman väljer att byta Sjömarken mot Brämhult.

  Moa Aronsson och Millie Johansson kommer båda från Bergdalen och är två unga och lovande spelare.

  – Moa är anfallare som gillar att ta närmsta vägen till mål medan Mille är en löpstark innermittfälare, berömmer Andersson sina senaste tillskott.
  ————————–
  Tobias Ekdahl delade tränaransvaret med Martin Backlund i Rydboholms SK under 2019 men förra veckan blev det klart att han har ett nytt uppdrag inför nästa år. Hans blir spelutvecklare i Göteborgslaget Qviding och detta är ett ganska brett uppdrag.

  – Jag kommer jobba i Akademin med spelutveckling, spelarutbildning och med att utveckla akademins spelarutbildningsplan. Dessutom blir jag mentor åt tränarna i akademin samt ansvarig för utbildning av tränare och ledare i klubben, säger Tobias.


  ——————————–