Blogg

Isses hörna: Segerns sötma

För en vecka sen var man inte världens roligaste människa att ha med att göra. Även om tränarsysslan är egentligen en bisyssla påverkar den en mycket mer än vad många tror och mer än vad man själv vill erkänna. Så dagens hörna kommer bli raka motsatsen till den från förra fredagen.
—————————————————
Elfsborg vann igår. Lasse Nilsson var mannen för dagen. Igen. Tror Magnus Haglund är rätt nöjd med hans insats igår.
————————————————–
3-2 mot Gefle och 2-3 mot Helsingborg på fyra dagar. Savolainen gör fyra av fem av lagens mål. Hela Norrby är nog jävligt nöjda med att han är tillbaka från sin skada.
————————————————-
Södra Ving vände 0-1 till 2-1 i andra halvlek mot Mariedal. ”Pissig första halvlek”, enligt rapporterna. Coachen Senad Filipovic är säkert nöjd med Johan Björling som gjorde lagets båda mål.
————————————————-
Kronäng tog också sin första seger för i år den här veckan. 2-1 borta mot Skepplanda var efterlängtat och även välförtjänt. Anton Oscar gjorde ett av målen. Stor och stark forward med fina fötter. Och fortfarande junior. Rares och Vedad var nöjda med hans insats.
————————————————-
Månstad vann derbyt mot Tranemo med 3-1. Laget leder division VI Ulricehamn för tillfället. I min bok är de rätt överlägsna i en annan liga. Deras hemsida slår banne mig alla andra hemsidor som jag har sett! Och vilka matchreferat! Grymmast!

http://www.manstadsif.se är definitivt en sida du ska besöka någon gång i ditt liv.

”Bror var också sen, men förväntades dyka upp ”någon gång”. Han skulle bara fånga in några förrymda kor först. Enligt uppgift var orsaken till rymningen delvis att det vankades derby, delvis en överkonsumtion av serien Prison break.” Briljant!!!

  Se och lär allihopa!
  ————————————————-
  Brämhult vände 0-1 till 5-1 borta mot Toarp. Stor segerorganisatör var Robert Hellqvist med sina tre mål. Coachen Jimmy Chammas var väldigt nöjd med sin adept.
  ———————————————–
  Byttorp slog Örby borta med 5-1. Stråhle gjorde två nya mål och leder skytteligan med tio mål på sex matcher. Markus Wangfelt Johansson ligger tvåa med sina sju fullträffar och ikväll har han chansen att komma ikapp när Rydboholm möter Fritsla.
  ———————————————–
  10-0 och sju olika målskyttar. Fin kväll för unga Dalsjöfors igår. Desto tyngre för Borås GIF. Målskillnaden 1-25 vittnar om problem i båda änden av planen.
  ———————————————-
  Ikväll är det fotbollsfritt för min del även om man gärna hade velat se derbyt mellan Kronäng och Borås AIK. Istället blir det att greja med köksluckor hemma hos morsan. Efter segern mot Gnosjö igår så kan jag faktiskt leva med det. Och kanske rent av vara nöjd.

  Ha en grym helg nu allihopa!

  Ciao Ciao!