Blogg

Isses hörna: Back in business

Tre semesterveckor i USA sätter sina spår och då inte minst på sömnen. Känt mig som en zombie sen man landade i lördags, man har gått i någon typ av halvvaket tillstånd och försökt komma ikapp livets alla måsten. Jag är inte riktigt ikapp än men ändå en positiv grej är att min femåring och jag har skapat ett jättetajt band på nätterna. Vi äter vid tvåtiden, degar i soffan hela natten och kollar på Netflix och Youtube. Hon orkar ändå komma upp till förskolan på morgonen tack vare att hon sover mellan 18 och 02 medan en själv har snittat tre timmars sömn de senaste tre dygnen. Men det vänder snart. Åt något håll.
————————————————————————————–

Lite övergångar som har skett det senaste i lokalfotbollen då. Lukas Forsberg, 18-åring med fantastisk vänsterfot lämnar Brämhults IK och går till Borås AIK. BAIK  är säkert glada att kunna hämta in en ersättare till Younes Raisi som har gått åt motsatt håll. Foppa smällde in tio mål i division V förra året och blir en spelare att räkna med även i fyran.

Sen har vi evigt unge Fredrik Bergman som fortsätter lira ute minst ett år till och då gör han det i division VI-laget Marbäcks IF. 47-åringen har spelat futsal med Paratodos under hösten och han tillhörde Marbäcks seriekonkurrent Dannike IK det senaste.

  – Jag jobbar ihop med Peter Carlborg och det är väl den största orsaken. Sen är det nära och bra också. Jag var länge tveksam till att spela ett år till men det är ju som sagt förbaskat kul fortfarande, säger Bergman.

  Bergman får enorm konkurrens i laget, en snabb titt på MIF:s hemsida skvallrar om en seniortrupp på hela 79 (!) spelare. Bergman blir alltså nummer 80..
  ———————————————————————-

  Borås AIK:s futsalkillar gjorde ett enormt jobb i första semifinalmatchen. Seger borta mot Örebro FC med tvåmålsmarginal och grymt bra utgångsläge inför returen på lördag. Om ni missat matchen så kan ni se målen i länken. (ÖFC-BAIK 5-7)

  Returen spelas i Boråshallen på lördag 17.30.
  ——————————————————————-
  Ett par resultat från träningsmatcher som vi missade rapportera om.

  Herrar:
  Dalstorps IF U – Limmareds IF 2-2
  Dalstorps IF A – Värnamo Södra FF 4-0
  Marbäcks IF – Borås GIF 6-0
  Damer:
  Sjömarkens IF U – Brämhults IK A 2-4

  —————————————————————–

  Det har varit väldigt tyst från Markhållet det senaste. Kinna, Skene, Örby, Öxabäck, TÄFF.. Vad händer i era lag? Nyförvärv, spelarförluster? Kom igen, dela med er. Gäller även er andra, hör av er med tips och förslag på Ismet.Tursic@hotmail.com eller skriv till oss via vår facebooksida.
  ——————————————————————-