Blogg

Hörnan: Sol, vind och vatten

Dagens hörna levereras från terassen med havsutsikt. Eftersom både min och min frus mor fyller sextio år i år fick det firas och då gör vi det på underbara Cypern.
————————
Innan man åkte iväg fick man uppleva en förlust hemma mot Dalsjöfors. Derby, mycket folk, fint tabelläge för båda lagen men..

VI får ingen bra start på det, första tjugo är vi direkt dåliga men sedan jämnar vi till det lite. Andra halvlek startar vi klart bäst men vår fina period får en absurd slut när ett oväder av bibliska mått gör att matchen får avbrytas i tio minuter. DGoIF får en chans att samla sig men vi är fortsatt bra efter avbrottet. Vi får också ett gyllene läge som vi trycker in men som döms bort pga offside.

Till slut vinner DGoIF och i och med att både Sätila och Limmared vann sina matcher är vi återigen fyra med fyra poäng bakom toppduon. Sex matcher kvar och vi hoppas på att Mariedal, Kinnahult och de andra bakom oss kan visa klass mot topplagen och sno lite poäng.
—————————
#Superfyran fortsätter vara ett getingbo bakom Alingsås. Kronäng, IFK Trollhättan, Ulricehamn och Kinna jagar de två åtråvärda kvalplatserna.

  Södra Ving var nära att ta poäng mot Alingsås, 2-4 målet kom i slutskedet av matchen medan Rydboholm tog sin andra raka seger och skapade lite utrymme till lagen bakom.
  ————————-
  Örbys damer fortsätter övertyga, fjorton segrar av fjorton möjliga i division II är ett rätt okej resultat för ett lag som fick ta ett ”skitår” i ettan ifjol. Imponerande!
  ———————
  Även Sjömarkens damer börjar få ordning på sin säsong. Två raka segrar och man är över nedflyttningsstrecket. Man ligger en poäng efter Nittorp och åtta bakom Bergdalen.
  ———————–
  Avslutningsvis, en rolig story från Göteborg. Landvetter och Västra Frölunda spelar i samma serie som Hestrafors och när lagen skulle mötas kunde man inte enas om speldagen. Landvetter som hade hemmamatch ville spela på en fredag men VF lät dem veta att de spelar inte på fredagar och att valfri helgdag och tid funkar bättre.

  LIS blev förbannade och lade matchen på en söndag 9.00. Hur det gick? Gästerna var det klart piggare laget och vann med 2-0.

  Ciao Ciao!