Blogg

Hörnan: Segertal

”Vi är de stora segrarna! Vi fick fler inkast och hörnor, skapade fler målchanser än våra motståndare och procentuellt sett hade vi nog även bollinnehavet på vår sida.

Vi har bestämt oss för att leda serien ett tag till och till nästa match vara ännu starkare, vinna ännu fler inkast och hörnor, skapa ännu fler målchanser och vem vet, vi kanske till och med ökar bollinnehavet något. Vi är det laget med överlägset bästa bortafacit i år och det tänker vi förbli.”

Ismet Tursic, Fotbollspartiet
————————–
Efter att Ulricehamn slagit Alingsås i lördags har nu Kronäng en rejäl chans att ta över ledningen i #Superfyran. För att det ska gå krävs det seger hemma mot Södra Ving ikväll.

  De tre tidigare matcherna har slutat 3-3, 4-1, 7-0 (Kronängs siffror först) och jag tror på en målrik historia även ikväll.
  TIPS: 4-2.
  —————————-
  Stina Jensen är 15 år och hon har fått sparsamt med tid i Sjömarkens damlag. Men i lördags fick hon chansen och då satte hon ett äkta hattrick i 4-0 segern borta mot Värnamo.
  ———————–
  I själva verket torskade vi hemma mot Örby med 3-1, vi brände allt vi skapade förutom vårt första läge som Tobias Tobrant nickade in efter 50 sekunder. Vi ligger fem poäng bakom tvåan Dalsjöfors, sju bakom serieledarna Sätila.

  Vi är visserligen obesegrade borta men hemma har vi vunnit endast tre av nio matcher och därför ligger vi fyra i en bra division V södra.

  Men visst lät inledningen väldigt bra?
  ————————-
  Fem raka segrar för Skene i trean är mäkta imponerande. Men laget ligger fortfarande endast en poäng över kvalstrecket. Man har 23 poäng inspelade och det lär krävas minst sex till för att undvika kval.
  ————————
  Lockryd/Sexdrega mötte Somali FF i lördags. Matchstart 14.00 men bortalaget kom inte ut på planen förrän 14.20. Ytterligare tio minuter tog det innan domaren Vesa Myllylä kunde blåsa igång matchen.

  – Vi hittade inte, säger en spelare i Somali.

  När det väl drog igång var inget snack om saken, 7-1 till L/S och delad serieledning med en match mindre spelad.
  ————————-