Blogg

Hörnan: More fuck-ups comin' up

Jamen då har vi tagit ett par kliv in i 2020 och det kunde ha börjat bättre. USA och Iran, bränderna i Australien, Dijan Vukojevic lämnar Norrby.. Det är en sorglig start på det nya decenniet.

Men hörnan och bloggen är tillbaka efter tre veckor fyllda med oregelbunden sömn och jetlag som inte är från den här planeten. Jul och nyår spenderades i Kalifornien och jag kan säga så här, de har ett par snäpp bättre klimat än vad vi har. Däremot har de också jordbävningar och det fick man erfara sista natten där.

En 4,1 på Richterskalan med epicentrum en knapp mil från Morgan Hill där vi bodde kändes ganska rejält. Alla i huset vaknade förutom eran favoritbloggare som fick den här nära-döden upplevelsen återberättad störande nog under Liverpool-Sheffield matchen senare under dagen.
———————————
Vad har hänt sen sist jag skrev här? Ja du.. Helgen innan vi skulle åka var det fartfyllt. Äspereds träfötter försvarade och kontrade sig hela vägen till en DM-final i futsal. Där blev Trollhättans FK för starka, avgörandet kom med 30 sekunder kvar men man kan inte annat än vara stolt över grabbarna som lade ner ett enormt jobb för att nå så långt.

  Dagen efter var det futsalmatch mellan Paratodos och Kronäng. Den vann vi (Kronäng) med 5-4, avgörande målet med en sekund kvar av Emir Vatres.

  I den matchen gjorde Vedad Aganovic två mål från soffan i Brämhult. Jag har sett honom göra många mål genom åren på alla möjliga sätt och vis men hur kunde det här vara möjligt?

  ”21:an” gjorde det möjligt.

  I Kronängs herrlag finns det tydligen en endaste matchtröja i vuxenstorlek och det är tröja nummer 21. Vedad som varit (spelande) tränare där i många år har första tjing på den men när han schysst nog lämnade återbud med en kvart innan vår avresa till Ulricehamn då såg jag min chans att lira i en tröja som inte avslöjar år av bristande mat- och träningsdisciplin.

  En icke-ändring i fogis senare var Vedadshowen igång.

  Hans första mål var en delikatess, lobb från halva plan på en överraskad och något oerfaren målvakt. Andra var en tåfjutt efter väggspel med en annan stor kloss, Sanel Djuzel.

   

  Så det blev en högst oförtjänt seger mot ett individuellt skickligt Paratodos och två mål av den notoriske målskytten, tröjan nr 21. 🙂
  ———————————–
  Så där då, nu har jag skrutit tillräckligt för att ni ska tappa intresse och om det är något jag vet att ni uppskattar så är det mina fuck ups. Har dessvärre inga sådana att bjuda på men jag har ett par nyheter på bloggfronten.

  Fotboll033 har funnits sedan november 2015 och sedan början av 2016 har den varit under Borås tidnings vingar. Den gemensamma ambitionen är att det ska fortsätta att rulla på under 2020 fast under andra förutsättningar och former som jag inte kan gå in närmare på.

  Däremot kan jag lova att den (bloggen) blir ännu bättre och mer omfattande.
  ———————————-
  Avslutningsvis vill jag göra det jag borde ha gjort först dvs önska er god fortsättning. Så fort jag läst ikapp era mail kommer jag ut med nyheterna från era föreningar. Håll utkik!

  Ciao Ciao!