Blogg

Hörnan: Let's go F-ing mental!

Herregud vilka två dagar vi har bakom oss! Totalt kaos överallt, favoriter som åker på stryk på löpande band, veteraner utan knä som gör mål och så är åskan här igen och ställer till det för vissa.
————————-
Kronängs herrar åkte på stryk borta mot Trollhättans FK med 2-4. Samma TFK som omgången innan kördes över av Göta BK med 7-0.

Hur det har gått för Göta igår? 2-6 borta mot Gällstad som därmed tog sin andra raka.

#Superfyran fick sitt namn tack vare ovissheten i den och den senaste dagarna har bekräftat detta med råge.

  Vad mer har hänt? UIFK förlorade hemma mot Skepplanda med 2-0, deras första insläppta på hemmaplan sedan jag ingick i tränarstaben där. Eller ja, nästan så länge sen. Vi får gå tillbaka till 30 september förra året för att hitta ett insläppt på Lassalyckan.
  ———————
  Fristad fortsätter haka på i toppen i mellerstafemman efter 3-2 mot Vårgårda. Viktor Karlsson, Hannes Viklund och Alfred Hämäläinen målskyttar.
  ———————
  Kronängs problem grundar sig nog mycket i faktumet att forwardsparet Viktor Rotting och Hampus Gustavsson inte är med. Rotting har tillfälligt lagt skorna på hyllan medan Hampus är borta pga en befarad korsbandsskada.
  ——————–
  Vi spelade 1-1 mot Mariedal i tisdags i en match där lagen turades om att ha initiativet. MIK är bollskickliga och med Hoshi Souleymanis intåg har man också fått lite längd i sina passningar.

  Vi har också fått välbehövlig förstärkning i form av Edin Filipovic. Han kommer närmast från Byttorp och han är en spelare som har egenskaper som vi kanske saknat innan. Och det var just han som spelade fram till 1-1 målet, Tobias Tobrant petade in hans inlägg.
  ———————
  Även Fogis och domarna verkar ha gått helt crazy igår så vi fick en del märkliga resultat. T ex matchen mellan Skara och Åsarp-Trädet stod 1-1 i halvtid och slutade, enligt vastgotafotboll.org, hela 1-103(!)

  Nu slutade den matchen 1-2 men vi hade kul på twitter kring detta.

  Även matchen IFK Trollhättan och Limmared hade märklig utveckling. Matchen slutade 1-1 och det stod 3-1 i halvtid enligt VFF:s hemsida.

  Sebastian Svensson gjorde 1-0 till Limmared i tredje matchminuten och Josef Daoud gjorde 3-0(!) för IFK i 86:e. 🙂
  ———————-
  Glad midsommar på er alla, ät och drick med måtta och ta hand om er och de ni tycker om!

  Ciao Ciao!