Blogg

Hörnan: Att nå fram

Att lyssna och förstå, att förmedla sitt budskap samt att komma överens och slutligen agera trovärdigt eller gå helhjärtat in i uppgiften är fyra hörnstenar för en bra kommunikation. Just nu har vi lite problem med detta i Äspered, vi lyssnar och vi pratar, vi är överens för det mesta men något är tokigt då slutprodukten inte blir som vi hade önskat oss.

Att förlora mot Brämhult är ingen katastrof, laget har många snabba fötter längst fram samt lojala krigare längre bak. Nu är även Simon Jensen hemma från USA och han är med råge den fjärde bäste mittfältaren i serien (efter våra tre i Äspered).

Det som gör en orolig dock är ”strutseffekten” som man fått uppleva två gånger på fem dagar. Man väljer att stoppa ner huvudet i sanden istället för att bidra verbalt, fysiskt och mentalt. Man önskar att man är någon annanstans och detta har speglat våran prestation de två senaste matcherna. Och det där måste bort.
——————————
Inför Skenes match mot Gnosjö skrev jag att SIF får se upp med Ellis Culum, Jesper Claesson och Ray DeLeon. Matchen slutade 2-2 och de två förstnämnda gjorde bortalagets mål.

  Jag antar att jag inte nådde fram där heller..
  ——————————–
  En som verkar ha nått fram till sina spelare är Mohammed Ali Khan i Norrby. Ny seger och efter tio omgångar spelade ligger laget trea i Superettan, detta trots att Mergim Krasniqi släppte in ett mål efter dryga 500 minuter.

  Abbas Mohammad dominerar, Jasem Khayat är Borås mest kreativa ytterback och ändå känns det som om det kan finnas en växel till i offensiven som bara väntar på att titta fram. Imponerande!
  ——————————
  Imorgon är det derby, det första på 44 år. Sparsörs AIK tar emot Fristads GoIF på Trollevi och räkna med publikfest. Ni som väljer att vara kvar hemma av någon konstig anledning kan se matchen på bt.se.
  ——————————
  Ytterligare ett derby spelas ikväll, Borås AIK mot Mariedal. Mycket prestige står på spel, dessutom en hel del spelare på banan som representerat båda klubbar. TIPS: 2-2.
  ————————–
  Hör av er med tips, förslag, övergångar. Mailadressen är Ismet.Tursic@hotmail.com.

  Och jag lovar att ni kommer nå fram till en.

  Ciao Ciao!