Blogg

Hampus Gustavsson är klar för Norrby IF

Norrby har gjort klart med en ny anfallare. Det är 24-åringen Hampus Gustavsson från Byttorps IF som har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben. Hampus har under vintern provtränat med laget och så här säger fotbollsutskottets John Östby om värvningen:

-Hampus hat visat sig vara en notorisk målskytt i de lägre divisionerna, så det kändes naturligt att testa han i Norrby. Han har tränat hos oss nu i två veckor och har utvecklats massor på denna korta tiden. Han är en annan speltyp än t.ex Rotting och Översjö och kan även spela på kanten. Det ska bli spännande och se hur bra han egentligen kan bli. Speciellt med tanke på att vi fått in Bella som anfallstränare.

Hampus började sin karriär i Mariedals IK och har även spelat för Toarps BK då han var en stor bidragande orsak till att laget 2014 vann division 6 med sina 30 fullträffar. I fjol spelade han för Byttorps IF och gjorde 13 mål.

    – Det är en stor ära att komma upp i divisionerna, och nu är det bara att satsa allt för att komma ännu högre. Det ska bli en riktig utmaning och jag kommer nog trivas jättebra i Norrby IF, säger Hampus Gustavsson.