Blogg

Ex-allsvensk storstjärna dök upp på Hedareds träning

Hedareds målvakt Peter Eliasson levererade bästa möjliga julklapp den 22 december, då han tog med Zlatans förra lagkamrat tillika ex-allsvensk storstjärna på träningen nämligen ingen mindre än Brune Tavell dök upp.

-Brune är en ingift släkting som var på besök under julen, och då passar det bra att han är med och höjer kvalitén på Hedareds träningar. Det är inte aktuellt att Brune spelar matcher då han är hemmahörande i Stockholm men det är kul att se hur bra ett avdankat proffs står sig mot övriga. Det är mycket möjligt att han dyker upp på träningar igen då han är i området titt som tätt, säger Peter Eliasson.

Den meriterande 41-årige mittfältaren är mest känd från tiden i allsvenskan med Malmö FF och Kalmar FF och trots några års uppehåll så fanns kvalité kvar.

    -Förvånansvärt pigg efter att ha haft ett uppehåll på några år, eller så är det vi andra som ligger efter med träningen. Rapp och finurlig och petade in många bollar under tvåmålsspelet. säger Peter.

    Hedareds BK håller till i division sex och det återstår att se om Brune Tavell är med i laget när man möter Sandhult i premiären.