Blogg

Byttorp vann mot ett imponerande Mariedal

Byttorp och Mariedal möttes i måndags i en träningsmatch som division IV-laget vann till slut med 3-2. Men det satt långt inne, gästerna hade en 2-1 ledning i knappt 80 minuter och man hade dessutom lägen för att döda matchen.

– Men vi var ineffektiva och dessutom tröttnade vi på slutet. Tycker ändå vi gör en jättebra insats då våra unga spelare står upp bra mot ett rutinerat och starkt lag, säger Mariedals tränare Hoshiyar Souleymani.

Även hemmalaget imponerades av gästernas fina spel.

    – Mariedal gör det riktigt bra, de rullar boll på ett fint sätt och jag tror de blir att räkna med i toppen av femman i år, säger Alexander Jonsson Ekström som inte var särskilt nöjd med sitt lags insats.

    – Vi slarvar alldeles för mycket. Vi har för många tillslag på bollen och så fuskar vi i försvarsspelet matchen igenom. Det kan bero på att grabbarna tycker det är svårt att motivera sig nu när det är långt til tävlingssäsongens start, säger han avslutningsvis.

    Målskyttarna i matchen blev Jonathan Gilkes, Alexander Jonsson Ekström och Marcus Vogel för Byttorp samt Emil Björnalm och Yanks Bojang för Mariedal.